404 Not Found

The server can not find the requested page:

www.4llw4d.freefilesblog.com/jquery-1.6.3.min.js (port 80)

Please forward this error screen to www.4llw4d.freefilesblog.com's WebMaster.


Cara Untuk Cheat Candy Crush Saga (Unlimited Movement)

by shafiqcal on July 21, 2013

Salam,

candycrushhackshafiqcal

Disebabkan sekarang orang tengah mabuk main game Candy Crush Saga tu. Aku nak tolong korang yang tengah stress main game tu sebab tak dapat complete level yang  kadang-kadang super duper tak masuk akal untuk selesaikan dengan movement yang diberikan. Especially yang level tinggi-tinggi tu. Okay, Senang je, Korang perlu few step kat bawah :

 

1. Download firefox browser.>>http://www.mozilla.org/en-US/firefox/new/<< Sesiapa yang dah ada tak payah la download lagi. -_-

2. Download perisian Cheat Engine 6.3 >>http://members.upc.nl/cheatengine4/d2/CheatEngine63.exe<<

3. Install Cheat Engine tersebut.

4. Sila log in facebook menggunakan mozzila browser yang korang download tadi. Then bukak Game Candy Crush Saga tu.

5. Buka cheat engine beserta Game Candy Crush Saga tersebut (aku baru level 15.Muhehe)22

6. Pilih flash player plugin yang last sekali. Then tekan open.33

7. Tengok move left anda. Then taip dalam kotak value kat tempat tu. Contoh moves left 16, taip dalam kotak tu 16. Setiap level akan berlainan. So, ikutla value dalam moves left tu. Lepas tu tekan first scan.  44

8. Cuba buat 1 pergerakkan. Sekarang korang try buat 1 pergerakkan. Tak kisah mana-mana buah yang korang nak pecahkan.
55

9. Move left dah jadi 15 sebab tadi kita dah jalan sekali kan(gambar diatas). then taip value move left dalam kotak yang sama. Then tekan Next Scan.
66

10. So ni hasilnya lepas tekan next scan tadi.
77

11. Highlight 2 item tu.Klik kanan pada mouse. Then tekan Add selected addresses to the addresslist
88

12. So hasilnya macam gambar tersebut.
99

13. Sekarang masa untuk mengedit movement left. Hehehe. Tekan pada kotak value tu. Isi 50 then tekan ok. Pastikan korang buat pada kedua-dua item tersebut. Kalau korang tertinggal satu pun, ia tak akan berhasil.
100

14. 2 2 tukar 50.
11

15.We are Done Brother & Sister. ;). So hasilnya movement left jadi 50. Yehaaaaa. Kalau nak tambah movement left lagi, just edit value tu, then letak la berapa banyak yang diinginkan. Sekarang koranglah raja Candy Crush Saga.

12

 

Actually, banyak lagi cheat lain yang boleh dibuat. Tapi aku malas nak taip lebih panjang. -_-. So, bagi sesiapa yang still lagi tak boleh buat cheat ni. Sila la request aku di facebook untuk buat dalam bentuk video k. Kbye.

Share and Enjoy

{ 4 comments… read them below or add one }

zaty July 30, 2013 at 6:29 am

alaaaaa xjd pn yg step 11. Highlight 2 item tu.Klik kanan pada mouse. Then tekan Add selected addresses to the addresslist…

Reply

zaty July 30, 2013 at 6:44 am

jd dah tqqqq…nk share boleh?

Reply

shafiqcal shafiqcal July 31, 2013 at 2:57 pm

waa.bagusx2. :). boleh je zaty. share la. ^_^.

Reply

midori September 3, 2013 at 8:03 pm

salam… ahaha… tq sgt2 ngaja kn cr ni.. kegunaan bila da tiba masa nk cmpak ke dinding je lappy ni… guna cr ni untuk yg susah je, untuk yg senang xyah guna… apa pon mmg berguna..thanks bebanyak bro…

Reply

Leave a Comment

Previous post:

Next post: